Veel gestelde vragen - DeukenCentrum
15626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15626,fpt-template-gjstyles 3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN
 • Wat is uitdeuken zonder spuiten?


  – Uitdeuken zonder spuiten is een techniek waarmee het plaatwerk terug wordt gebracht naar de conditie voordat de deuk erin zat. Met deze methode blijft de originele laklaag in takt en dient er geen gebruik te worden gemaakt van plamuur of overspuiten.

 • Hoe verwijderen jullie de deuken?


  – Door middel van speciaal gereedschap en een UZS lamp worden de deuken via de binnenkant van het plaatwerk eruit gemasseerd. Dit vergt een hoogwaardige hand-oog coördinatie van de specialist. Op moeilijk bereikbare plekken wordt er ook gebruik gemaakt van de lijmtechniek.

 • Wat zijn de openingstijden?


  – Wij zijn geopend van ma t/m vr 08:00 uur – 18:00 uur.
  Zaterdag op afspraak.
 • Hoe maak ik een afspraak?


  – Dit kan telefonisch op het nummer 085-8772582.
  – Per email: info@deukencentrum.nl.
  – via de website www.deukencentrum.nl d.m.v. het contactformulier.

 • Hoe lang duurt de reparatie?


  – De duur van de reparatie hangt af van de grootte en bereikbaarheid van de deuk. Gemiddeld genomen zal dit tussen 30 minuten en 1,5 uur in beslag nemen.
 • Ben ik mijn no-claim kwijt?


  – Het reparatie bedrag van DeukenCentrum is vaak lager dan het eigen risico waardoor u geen aanspraak hoeft te maken op uw verzekering en dus uw no-claim korting niet in gevaar komt.
× How can I help you?