Deukje in uw auto laten repareren

Heeft u een deuk als gevolg van een kleine botsing, hagelbui of parkeerschade? Wij van DeukenCentrum Breda hebben meer dan 20 jaar ervaring met het herstellen van ontsierende deuken in uw auto en repareren deze altijd tegen een scherpe prijs. Onze specialisten gaan gelijk voor u aan de slag en repareren uw voertuig terwijl u wacht en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee!

Waarom het belangrijk is deukjes in uw auto te verwijderen

Zelfs het kleinste deukje kan uw voertuig al een onesthetische, sjofele uitstraling geven. Een deuk in de auto is voor de meeste mensen dan ook echt een doorn in het oog. Toch is dit echter niet de voornaamste reden om een grote of kleine deuk in uw voertuig zo snel mogelijk te laten herstellen. Als u deze namelijk laat zitten, kan er roest ontstaan en het metaal aangevreten worden. Hierdoor wordt de beschadiging steeds groter en de roest steeds erger. Wanneer u een deuk te lang laat zitten, kan roest de prestaties van uw auto negatief beïnvloeden en worden reparatiekosten op den duur enkel hoger.

Uitdeuken Zonder Spuiten

Het repareren van een kleine deuk is het meest succesvol als de laklaag van uw auto onbeschadigd is. Bij DeukenCentrum Breda maken we in dit geval gebruik van de zogenaamde Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) techniek. Bij deze techniek wordt de deuk eerst “uitgemasseerd” met behulp van speciaal hiervoor ontwikkeld gereedschap. Na het herstellen van de deuk, worden eventuele lichte imperfecties in de toplaag van de lak gepolijst voor een perfect eindresultaat. In de meeste gevallen ziet u na het uitdeuken niet eens meer waar de deuk gezeten heeft!

Bij Uitdeuken Zonder Spuiten hoeft er dus niet geplamuurd of gespoten te worden. Dit heeft als grootste voordelen dat UZS zo’n 50 tot 75% goedkoper is en veel sneller is. Bij DeukenCentrum Breda maken wij uw voertuig deukvrij terwijl u wacht!

De kosten van het verwijderen van een deuk in uw auto

De kosten voor het laten uitdeuken zonder lakschade, zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte en de plaats van de schade. Deuken tot 20 mm herstellen wij al vanaf €55. Wilt u graag meerdere deuken laten herstellen? Dan kunt u gebruik maken van onze interessante kortingen! Uiteraard is het altijd mogelijk om voor uw afspraak geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Afspraak maken? 

Wilt u een afspraak maken voor het laten uitdeuken uw auto? U kunt contact met ons opnemen via 085 8772582, door een mailtje te sturen naar info@deukencentrum.nl of ons contactformulier in te vullen. Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen in onze nieuwe vestiging aan de Neerloopweg in Breda!

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?