Uitdeuken zonder lakschade regio Dordrecht

DeukenCentrum is hét adres voor het uitdeuken van wagens zonder lakschade in de regio Dordrecht. Schade aan de auto is snel gebeurd en wordt in veel gevallen veroorzaakt door parkeerschade, een aanrijding of extreme weersomstandigheden. Onze deskundige medewerkers lossen dit graag op voor u. Wij hebben maar liefst 20 jaar ervaring op het gebied van uitdeuken zonder spuiten en herstellen uw wagen snel en professioneel terwijl u wacht in onze luxe wachtruimte. Daarbovenop bieden we een zeer aantrekkelijke prijs.

Kosten auto uitdeuken zonder spuiten

Bij DeukenCentrum maken we uw wagen deukvrij tegen een zeer voordelige prijs. Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor het laten uitdeuken zonder lakschade in Dordrecht? Het bedrag dat u hiervoor betaalt is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en de plaats van de beschadiging. Deuken tot 20 mm herstellen wij al vanaf € 55,00. Tussen de 20 en 30 mm begint de prijs vanaf € 65,00. Wanneer u meerdere deuken wilt laten repareren profiteert u van onze interessante kortingen. Vraag meteen een offerte aan om te ontdekken wat de exacte kostprijs is om uw wagen door onze experts te laten uitdeuken zonder lakschade.

Uitdeuken Zonder Spuiten werkwijze

Voor het uitdeuken van uw wagen zonder lakschade in de omgeving Dordrecht passen wij de reparatietechniek Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) toe. Hierbij gebruiken we speciaal gereedschap. De methode is het meest effectief als de laklaag van de auto nog niet beschadigd is. Bevindt er zich toch een lichte imperfectie in de toplaag? Dan polijsten we deze eruit na het herstellen van de deuk om een perfect eindresultaat te creëren. Verder voeren wij ook een lijmtechniek uit bij deuken in daklijnen of gesloten delen van portieren. Middels de hot glue trekken we de deuk er eenvoudig uit. Vervolgens wordt het oppervlak afgewerkt met een hamertechniek, waardoor de laklaag zijn originele uitstraling behoudt. Heeft u grotere deuken, dan gaan we aan de slag met de inductietechniek.  

 

Afspraak maken bij DeukenCentrum

Heeft u interesse in het laten uitdeuken van uw auto zonder lakschade in de regio Dordrecht? Leg dan meteen een afspraak vast om de wagen deukvrij te laten maken bij DeukenCentrum. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0858 77 25 82 of via ons e-mailadres info@deukencentrum.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier op de website invullen of binnenspringen in onze vestiging. Deze is gelegen aan de Neerloopweg 28 te Breda.

 

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?