Uitdeuken zonder lakschade Tilburg

Een aanrijding, forse hagelbui of parkeerschade… Een grote of kleine deuk in uw auto is snel gemaakt! Wij van DeukenCentrum Breda begrijpen dat zelfs het kleinste deukje in uw voertuig al een doorn in het oog kan zijn, dus wij doen er alles aan om deze zo snel en egaal mogelijk te herstellen! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het repareren van deuken en u kunt bij ons uw auto altijd tegen een scherpe prijs laten uitdeuken. Klaar terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!

Kostprijs uitdeuken zonder lakschade in Tilburg

Bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw wagen te laten uitdeuken zonder lakschade in Tilburg? DeukenCentrum voert deze karwei uit tegen een zeer voordelige prijs. De kostprijs is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte en de plaats van de beschadiging. Deuken tot 20 mm herstellen wij al vanaf € 55,00. Bij deuken tussen de 20 en 30 mm begint de prijs vanaf € 65,00. Heeft u meerdere deuken om te laten repareren, dan bieden onze interessante kortingen de ideale uitkomst voor u. Vraag meteen een offerte aan om een prijsopgave op maat te ontvangen.

Werkwijze Uitdeuken Zonder Spuiten

Voor het uitdeuken zonder lakschade in de omgeving Tilburg gebruikt DeukenCentrum de reparatietechniek Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS). Hierbij gaan we met speciaal gereedschap aan de slag om uw wagen deukvrij te maken. Deze methode is het meest effectief als de laklaag nog onbeschadigd is. Indien er toch een lichte imperfectie aanwezig is in de toplaag dan polijsten we dit eruit na het herstellen van de deuk. Zo zorgen we voor een perfect eindresultaat. Naast UZS passen we ook een lijmtechniek toe bij deuken in daklijnen of gesloten delen van portieren. Door middel van hot glue trekken we de deuk er makkelijk uit, waarna we deze afwerken met een hamertechniek. De laklaag behoudt hierdoor zijn originele look. Bij grotere deuken maken we gebruik van de inductietechniek.
 

 

Maak een afspraak bij DeukenCentrum

DeukenCentrum is hét adres voor het uitdeuken van wagens zonder lakschade in de regio Tilburg. Wilt u graag een afspraak vastleggen om uw auto deukvrij te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via 0858 77 25 82 of stuur een e-mail naar info@deukencentrum.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen of langskomen in onze vestiging aan de Neerloopweg 28 te Breda. Wij zorgen ervoor dat de deuk binnen een mum van tijd weggewerkt is.

 

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?