Uitdeuken zonder lakschade Rotterdam

Wanneer uw auto beschadigd is wilt u deze wellicht zo snel mogelijk laten herstellen door een professionele partij. DeukenCentrum is dé plek om uw wagen te laten uitdeuken zonder spuiten. Een deuk kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. Denk onder meer aan parkeerschade, extreme weersomstandigheden of een aanrijding. Met ruim 20 jaar ervaring op de teller bent u bij ons aan het juiste adres voor een vakkundige reparatie van deuken tegen een zeer scherpe prijs. Terwijl u wacht in onze luxe wachtruimte zorgen wij ervoor dat uw auto er weer piekfijn uitziet.

Kostprijs uitdeuken zonder lakschade in Rotterdam

Uw wagen laten uitdeuken zonder lakschade nabij Rotterdam hoeft niet veel te kosten. Bij DeukenCentrum doen we dit tegen een zeer voordelige prijs. Het kostenplaatje is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de grootte en de plaats van de schade. Deuken tot 20 mm worden door ons hersteld vanaf € 55,00. Tussen de 20 en 30 mm start de prijs vanaf  € 65,00. Indien u meerdere deuken heeft die u wilt laten wegwerken, dan bieden we interessante kortingen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een op maat gemaakte prijsopgave.

Techniek Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS)

Uitdeuken zonder lakschade doen we door middel van de reparatietechniek Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) bij DeukenCentrum in de omgeving van Rotterdam. We werken met speciaal gereedschap om uw auto vrij van deuken te maken. Het toepassen van deze methode werkt het beste als de laklaag niet beschadigd is. Bij lichte imperfecties in de toplaag polijsten we deze eruit nadat we de deuk hebben gerepareerd. Zo creëren we een schitterend resultaat. Als de auto deuken heeft in de daklijnen of gesloten delen van de portieren, dan voeren we een lijmtechniek uit. Hierbij gebruiken we hot glue om de deuk er eenvoudig uit te trekken. Vervolgens werken we deze af met een hamertechniek, zodat de laklaag de originele uitstraling behoudt. Grotere deuken worden aan de hand van de inductietechniek hersteld.

 

Afspraak maken bij DeukenCentrum

Heeft u schade aan uw wagen en wilt u de deuk zo snel mogelijk laten wegwerken? Maak dan meteen een afspraak bij DeukenCentrum. Wij gaan vakkundig voor u aan de slag met het uitdeuken zonder lakschade in de omgeving van Rotterdam. Een afspraak vastleggen doet u door contact op te nemen met ons via het nummer 0858 77 25 82 of te mailen naar info@deukencentrum.nl. Ook kunt u langskomen in onze vestiging aan de Neerloopweg 28 te Breda.

 

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?