Spotrepair Breda

Misschien denkt u dat een klein krasje in uw auto niet veel kwaad kan maar niet is minder waar. Zelfs het kleinste krasje kan, naast het feit dat het voor veel mensen een doorn in het oog is, de waarde van uw auto namelijk sterk doen dalen. Wanneer u deze kleine schade dus laat herstellen door een professional van Deukencentrum Breda, al jaren
hét adres voor schadeherstel en spotrepair in Breda, blijft de restwaarde van uw auto veel hoger.

De voordelen van spotrepair

Spotrepair is een stuk goedkoper dan een schadereparatie waarbij er onderdelen gedemonteerd moeten worden. Vaak wordt voor een kleine beschadiging een hele bumper geschuurd en overgespoten. Zonde dus.

Hieronder een opsomming van alle voordelen:
– kleine reparatieplek
– korte reparatieduur
– beperkt materiaalgebruik
– geen overbodig schuur-en spuitwerk
– goedkoper dan reguliere schadereparatie

Doordat we bij spotrepair alleen de kras in kwestie onder handen nemen, is spotrepair niet alleen een stuk sneller maar ook aanzienlijk goedkoper dan traditioneel schadeherstel.

De kosten voor Spotrepair

De prijs voor spotrepair in Breda is afhankelijk van een aantal factoren zoals de locatie en grootte van de schade. Spotrepair reparaties zijn altijd maatwerk. U kunt het beste even contact opnemen voor een prijsindicatie. Wilt u meerdere kleine krassen laten repareren? Dan kunt u gebruik maken van interessante kortingen. Uiteraard is het altijd mogelijk om van tevoren geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Wat is spotrepair?

Deukencentrum Breda staat al jaren bekend als betrouwbare partner voor spotrepair in Breda. Bij spotrepair wordt een kleine kras  op de carrosserie of bumper van uw auto plaatselijk hersteld zonder dat we hierbij een heel deel van uw auto onder handen moeten nemen.

Veel voorkomende onderdelen die hersteld moeten worden:
– bumperhoeken
– voorscherm randen
– achterscherm randen
– dorpels
– daklijnen
– bovenzijde achterbumper
– verticale delen achterklep

Bij kleine krasjes in de laklaag is het meestal voldoende om deze te plamuren en polijsten en vervolgens met exact dezelfde kleur lak te overschilderen. Ook hier streven wij altijd naar een onberispelijk, egaal eindresultaat. Spotrepair is de beste oplossing bij beschadigingen
die niet groter zijn dan een A4 formaat.

De verschillende toepassingen om de reparatieplek zo klein mogelijk te houden bestaan uit:
– krassen uitschuren
– plamuren
– strak maken
– grondmateriaal aanbrengen
– uitschuren
– kleur spuiten
– blanke lak spuiten
– UV of infrarood drogen
– uitspuitzone polijsten

 

Geen lakschade, maar enkel een deuk?

Heeft u een kleine deuk, dan maken wij over het algemeen gebruik van de Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) techniek. Bij deze reparatietechniek wordt de deuk eerst “uitgemasseerd” met behulp van speciaal hiervoor ontwikkeld gereedschap. Hierna worden lichte imperfecties in de toplaag van de lak gepolijst voor een perfect eindresultaat. In de meeste gevallen ziet u na de reparatie niet eens meer waar de deuk gezeten heeft!

Een afspraak maken voor spotrepair in Breda? 

Wilt u een afspraak maken voor voordelig spotrepair in Breda? U kunt contact met ons opnemen via 085 8772582, door een mailtje te sturen naar info@deukencentrum.nl of ons contactformulier in te vullen. Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen in onze nieuwe vestiging aan de Neerloopweg in Breda!

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?