Uitdeuken zonder lakschade

Een aanrijding, forse hagelbui of parkeerschade… Een grote of kleine deuk in uw auto is snel gemaakt! Wij van DeukenCentrum Breda begrijpen dat zelfs het kleinste deukje in uw voertuig al een doorn in het oog kan zijn, dus wij doen er alles aan om deze zo snel en egaal mogelijk te herstellen! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het repareren van deuken en u kunt bij ons uw auto altijd tegen een scherpe prijs laten uitdeuken. Klaar terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!

Uitdeuken zonder spuiten techniek

Het herstellen van een kleine deukje (niet groter dan een 2 euro muntstuk) is het meest succesvol als de laklaag van uw auto niet beschadigd is. Bij DeukenCentrum Breda maken we gebruik van de zogenaamde Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) techniek. Hierbij wordt de deuk eerst “uitgemasseerd” met behulp van speciaal hiervoor ontwikkeld gereedschap. Na het herstellen van het deukje worden eventuele lichte imperfecties in de toplaag van de lak gepolijst voor een perfect eindresultaat. In de meeste gevallen ziet u na het uitdeuken niet eens meer waar het deukje gezeten heeft!

Een deuk zonder lakschade laten herstellen

Wanneer u een deuk of deukje in uw auto heeft, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Niet alleen om esthetische redenen maar vooral ook om het feit dat een deuk kan gaan roesten en dit verstrekkende gevolgen kan hebben. Roest kan het metaal aanvreten waardoor de beschadiging steeds groter wordt. De kosten van een reparatie worden zo dus steeds hoger en ook de prestaties van uw auto kunnen hierdoor negatief beïnvloed worden. Hoe sneller u dus een afspraak maakt om uw auto te laten uitdeuken, hoe beter!

Vroeger moesten kleine deukjes zonder lakschade worden uitgedeukt, geschuurd en gespoten. Het spreekt voor zich dat dit hele proces aardig in de kosten kon lopen. Met de Uitdeuken Zonder Spuiten techniek is dit gelukkig verleden tijd! Omdat er geen auto onderdelen gedemonteerd hoeven te worden en er na het uitdeuken niet meer geplamuurd of gespoten hoeft te worden, zijn de kosten van Uitdeuken Zonder Spuiten zo’n 50 tot 75% lager. Daarnaast is de UZS techniek ook veel minder tijdrovend. Wij deuken uw auto uit terwijl u wacht. In de luxe wachtruimte van onze vestiging in Breda kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee kijken hoe onze specialisten uw auto uitdeuken.

uitdeuken breda
auto uitdeuken zonder lakschade
auto uitdeuken
grote deuk uitdeuken

Heeft u een deuk met lakschade?

Helaas krijgt bijna elke autobezitter er wel eens mee te maken: een deuk mét lakschade. Heeft u een deuk mét lakschade? Dan kan onze spotrepair de oplossing zijn. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

 

De kosten voor het laten uitdeuken van uw auto

De kosten voor het laten verwijderen van een deuk zonder lakschade, zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte en de plaats van de schade. 

Wilt u graag meerdere deuken laten herstellen? Dan kunt u gebruik maken van onze interessante kortingen! Heeft u een grotere deuk? Stuur ons dan een foto of kom langs voor een geheel vrijblijvende offerte!

Afspraak maken voor auto uitdeuken? 

Wilt u een afspraak maken voor het laten uitdeuken uw auto? U kunt contact met ons opnemen via 085 8772582, door een mailtje te sturen naar info@deukencentrum.nl of ons contactformulier in te vullen. Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen in onze nieuwe vestiging aan de Neerloopweg in Breda!

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?