Parkeerdeukherstel

Heeft u een deuk in uw auto als gevolg van parkeerschade? DeukenCentrum Breda heeft meer dan 20 jaar ervaring met het herstellen van grote en kleine deuken en wij verwijderen uw parkeerdeuk altijd tegen een scherpe prijs. Onze specialisten gaan gelijk voor u aan de slag en repareren uw voertuig terwijl u in onze luxe wachtruimte aan de Neerloopweg in Breda geniet van een heerlijk kopje koffie of thee!

Waarom het belangrijk is deukjes in uw auto te verwijderen

Zelfs een kleine deuk in de auto is voor de meeste mensen al echt een doorn in het oog. Toch is dit niet de voornaamste reden waarom u een parkeerdeuk zo snel mogelijk moet laten herstellen. Als u deze namelijk laat zitten, kan er roest ontstaan en het metaal van uw auto kan aangevreten worden. De beschadiging wordt zo steeds groter en de roest steeds erger. Wanneer u zelfs een klein deukje te lang laat zitten, kunnen de prestaties van uw auto op den duur negatief beïnvloed worden door roestvorming. Het repareren van de deuk en uw auto wordt zo steeds lastiger en de kosten kunnen dan erg hoog oplopen.
Dit is niet correct. Wij doen geen lakschade herstel.
Wat wel een goede tekst zou kunnen zijn is dat de restwaarde van de auto veel hoger blijft wanneer de schade hersteld wordt d.m.v. onze techniek.

Parkeerdeuk verwijderen door middel van Uitdeuken Zonder Spuiten

Het repareren van een kleine parkeerdeuk is het meest succesvol wanneer de laklaag van uw auto niet beschadigd is. Bij DeukenCentrum Breda maken we in dit geval namelijk gebruik van de zogenaamde Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) techniek. De parkeerdeuk verwijderen doen we door deze eerst “uit te masseren” met behulp van speciaal hiervoor ontwikkeld gereedschap. Nadat de deuk hersteld is, worden mogelijke kleine imperfecties in de toplaag van de lak gepolijst voor een perfect eindresultaat. Meestal ziet u na het uitdeuken niet eens meer waar de parkeerdeuk gezeten heeft!
(Na reparatie is het niet meer te zien waar de schade heeft gezeten)
 

Omdat er bij UZS niet geplamuurd of gespoten hoeft te worden, is deze techniek niet alleen zo’n 50 tot 75% goedkoper maar ook veel sneller. Bij DeukenCentrum Breda verwijderen wij uw parkeerdeuk terwijl u wacht!

De kosten van parkeerdeukherstel

De kosten voor parkeerdeukherstel zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte en locatie van de schade. Deuken tot 20 mm herstellen wij al vanaf €55. Wilt u meerdere deuken laten herstellen? Dan kunt u gebruik maken van zeer interessante kortingen! Uiteraard is het altijd mogelijk om voordat u een afspraak maakt, geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Een afspraak maken? 

Wilt u een afspraak maken om een parkeerdeuk snel en voordelig te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op via 085 8772582, door een mailtje te sturen naar info@deukencentrum.nl of ons contactformulier in te vullen. Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen in onze nieuwe vestiging aan de Neerloopweg in Breda!

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?