Uitdeuken zonder lakschade omgeving Roosendaal

Bij DeukenCentrum staan we voor u klaar om uw auto snel en professioneel deukvrij te maken. Wanneer u schade heeft opgelopen aan de wagen kunt u op ons rekenen om deze te laten uitdeuken zonder lakschade in de regio Roosendaal. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij experts in ons vak en garanderen we altijd een hoogwaardig resultaat. We herstellen de schade tegen een zeer aantrekkelijke prijs terwijl u wacht in onze luxe wachtruimte. Dankzij onze uitstekende service rijdt u tevreden weer naar huis!

Kosten auto uitdeuken zonder lakschade te Roosendaal

Wij verwijderen de deuken in uw wagen tegen een zeer voordelige prijs. Bent u benieuwd wat de kostprijs is om deze te laten uitdeuken zonder spuiten? De kosten worden bepaald op basis van diverse factoren, waaronder de grootte en de plaats van de beschadiging. Deuken tot 20 mm worden hersteld vanaf € 55,00. Heeft u deuken tussen de 20 en 30 mm, dan begint de prijs vanaf  € 65,00. Bij het uitdeuken zonder lakschade in Roosendaal bieden wij u interessante kortingen wanneer u meerdere deuken laat repareren. Vraag direct een offerte aan en kom te weten hoeveel de prijs bedraagt om uw auto te laten uitdeuken zonder lakschade in Roosendaal.

De werkwijze van Uitdeuken Zonder Spuiten

Om uw wagen te herstellen passen we de reparatietechniek Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) toe. Dit doen we door middel van speciaal gereedschap. De techniek is het meest effectief wanneer de laklaag van de auto geen beschadigingen heeft. Is er toch een lichte imperfectie zichtbaar in de toplaag, dan polijsten we deze eruit na het repareren van de deuk. Zo garanderen we een perfect resultaat. Bij deuken in daklijnen of gesloten delen van portieren voeren wij een lijmtechniek uit. Hierbij trekken we de deuk er volledig uit door hot glue te gebruiken. Het oppervlak wordt daarna afgewerkt met een hamertechniek, zodat de laklaag zijn originele look behoudt. Heeft uw wagen grote deuken opgelopen? Dan gaan we te werk met de inductietechniek.

 

Maak meteen een afspraak bij DeukenCentrum

DeukenCentrum is gespecialiseerd in het uitdeuken zonder lakschade nabij Roosendaal. Wij zorgen ervoor dat de schade aan uw wagen binnen no time weggewerkt is. Maak meteen een afspraak via ons nummer 0858 77 25 82  of stuur een e-mail naar info@deukencentrum.nl. Daarnaast kunt u ons bereiken door het contactformulier in te vullen of langs te komen in onze vestiging aan de Neerloopweg 28 te Breda.

 

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?