Uitdeuken Zonder Spuiten is over het algemeen genomen een reparatietechniek die bij de particulier minder bekent is. Bij schade aan een eigen voertuig denkt men al heel snel aan een reparatie die veel geld gaat kosten.

Conventioneel schadeherstel is vaak ook een specialistische en tijdrovende gebeurtenis. Er moet van alles plaats vinden. De- en montage van diverse aanbouw delen – lampen – bumpers – koplampen portierbekledingen – portierkrukken. Uitdeuken – plaatwerken – blank schuren – plamuren – strak schuren – gronden – schuren – nieuwe laklagen spuiten in een spuitcabine – drogen – en alles weer opbouwen. Dit alles is bij een echte aanrijdingschade vanzelfsprekend noodzakelijk. Men is vaak hiervoor verzekerd. Uitdeuken Zonder Spuiten is een snelle en in verhouding goedkope oplossing als het gaat om het repareren van parkeerdeuken.

Voorkomende schade oorzaken die doormiddel van Uitdeuken Zonder Spuiten te repareren zijn.
• Portier van een naast u geparkeerde auto slaat tegen uw auto.
• Winkelwagen slaat op hol tegen uw auto.
• Stuur van een kinderfietsje.
• Keukentrapje in garage valt om tegen uw auto.
• Skischoenen vallen uit dakkoffer op het dak van uw auto.
• Even lekker sneeuwballen gooien en uw auto wordt getroffen.
• Jaarwisseling Oud en nieuw feest vuurpijl valt op uw motorkap.
• Kinderen zijn lekker aan het voetballen en schieten bal tegen uw auto.
• Golfbal in de buurt van een golfbaan. Men roept FORE maar uw auto hoort dat niet.
• Kofferbak te vol met spullen en u probeert achterklep dicht te drukken. Ikea deuk.
• Vandalisme schade iemand vindt het nodig om over uw auto te lopen.

Met al dit soort schades kunt u terecht bij de UZS specialisten van DeukenCentrum Breda. U wordt snel en correct geholpen. Het kost vaak minder dan het eigen risico van uw verzekeringspolis. En uw opgebouwde no claim korting wordt niet aangetast.

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%

WIE ZIJN WIJ?

DeukenCentrum is erop gericht om uw voertuig deuk vrij te maken. Dit op een transparante en snelle manier tegen scherpe tarieven. Klaar terwijl u wacht, dus geen vervangend vervoer en extra kosten. Door onze ervaring van ruim 20 jaar bent u bij ons aan het goede adres en kunt u erop vertrouwen dat uw voertuig weer netjes wordt hersteld. Onlangs heeft DeukenCentrum een nieuwe vestiging geopend aan de Neerloopweg in Breda. Dit zeer moderne glazen bedrijfspand straalt precies de transparantie uit die wij nastreven. Terwijl uw voertuig door een van onze specialisten wordt hersteld kunt u vanuit de luxe wachtruimte door de glazenwand meekijken naar het herstelproces.

 

WAT DOEN WIJ?

De reparatie van de deuk groot of klein is het meest succesvol als de laklaag onbeschadigd is. Daarom noemen wij de reparatie techniek die toegepast wordt Uitdeuken Zonder Spuiten. (UZS) Een lichte imperfectie in de toplaag van de lak kan in veel gevallen wanneer de deuk hersteld is uitgepolijst worden. Dit geeft vanzelfsprekend een perfect eindresultaat. Niets is dan meer zichtbaar van waar de deuk heeft gezeten. De UZS techniek die wordt toegepast bestaat uit een combinatie van verschillende reparatie technieken. UZS techniek is in de basis het uitmasseren van deuken met speciaal ontworpen pookachtige gereedschappen in allerlei vormen en maten. Dit wordt in de meeste gevallen toegepast als er bereikbaarheid is. Lijmtechniek wordt toegepast als er geen bereik is. Bijvoorbeeld bij deuken in daklijnen of gesloten delen van portieren. De specialist maakt dan gebruik van een soort hot glue en lijmt dan adapters in de deuk om na afkoelen de deuk eruit te trekken. Om de deuk later af te werken met de hamertechniek. De laklaag behoud zijn originaliteit. Inductie techniek wordt wel toegepast bij grote deuken waarvan de rekbaarheidgrens is overschreden ook hier behoud de laklaag zijn originaliteit.

WAAR ZITTEN WIJ?

Bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie Heilaar Noord op enkele autominuten van de A16, gelegen tussen het stationsgebied NAC stadion en Ettensebaan meubelboulevard en Ikea. Ruime parkeergelegenheid met onbetaald parkeren. Die vervelende deuk in het plaatwerk van uw automobiel wordt voor u gerepareerd in een transparante omgeving. Klaar terwijl u wacht ! En u kunt zelfs meekijken naar de reparatie van die vervelende deuk onder het genot van een heerlijke kop koffie. Het succesvolle resultaat van de reparatie is direct voor u waarneembaar. Met weer een mooie strakke carrosserie van uw automobiel als eindresultaat. DeukenCentrum B.V. Neerloopweg 28 4814 RS Breda Tel: 085 8772582 Info@deukencentrum.nl www.deukencentrum.nl

 

 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?