Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een deuk als gevolg van een hagelbui, kleine botsing of heeft u parkeerschade? DeukenCentrum Breda is al meer dan 20 jaar hét adres voor uitdeuken zonder spuiten en herstelt ontsierende deuken in uw auto tegen een scherpe prijs! Onze deskundige vakmensen gaan gelijk voor u aan de slag en verwijderen de deuken in uw auto terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!

Waarom een deuk in uw auto laten repareren?

Het kleinste deukje is voor de meeste mensen al een doorn in het oog is, maar toch is dit niet de voornaamste reden om uw auto te laten uitdeuken. Een deuk, hoe klein ook, doet de waarde van uw auto namelijk sterk dalen. Wanneer u de schade laat repareren door middel van onze Uitdeuken Zonder Spuiten techniek, blijft de restwaarde van uw auto veel hoger.

Wat is Uitdeuken Zonder Spuiten?

Is de laklaag van uw auto onbeschadigd? Dan heeft u geluk, het repareren van een kleine deuk is dan het meest succesvol! Bij DeukenCentrum Breda maken we in dit geval gebruik van de Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS) techniek. Bij deze reparatietechniek wordt de deuk eerst “uitgemasseerd” met behulp van speciaal hiervoor ontwikkeld gereedschap. Hierna worden lichte imperfecties in de toplaag van de lak gepolijst voor een perfect eindresultaat. In de meeste gevallen ziet u na de reparatie niet eens meer waar de deuk gezeten heeft! 

Doordat er niet geplamuurd of gespoten hoeft te worden, is Uitdeuken Zonder Spuiten niet alleen zo’n 50 tot 75% goedkoper maar ook supersnel. Bij DeukenCentrum Breda maken wij uw voertuig deukvrij terwijl u wacht en dat al vanaf €55!

 

 

De kosten voor Uitdeuken Zonder Spuiten

De prijs voor uitdeuken zonder spuiten is afhankelijk van een aantal factoren zoals de locatie en grootte van de schade. Deuken tot 20 mm herstellen we bij DeukeCentrum Breda al vanaf €55. Heeft u meerdere deuken die u wilt laten repareren? Dan kunt u gebruik maken van interessante kortingen. Uiteraard is het altijd mogelijk om van tevoren geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

 

Afspraak maken? 

Wilt u een afspraak maken voor het laten uitdeuken uw auto? U kunt contact met ons opnemen via 085 8772582, door een mailtje te sturen naar info@deukencentrum.nl of ons contactformulier in te vullen. Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen in onze nieuwe vestiging aan de Neerloopweg in Breda!

  • SNELLE REPARATIE 100% 100%
  • KLAAR TERWIJL UW WACHT 100% 100%
  • KWALITATIEF HOOGWAARDIGE REPARATIE 100% 100%
  • NO-CLAIM KOMT NIET IN GEVAAR 100% 100%
  • ONDER UW TOEZIEND OOG WORDT DE DEUK GEREPAREERD 100% 100%
  • GOEDKOPE OPLOSSING BIJ SCHADE 100% 100%
  • ORIGINELE LAK VAN HET VOERTUIG BLIJFT IN TAKT 100% 100%
  • BIJ LEASEAUTO INLEVEREN DEUKENVRIJ MAKEN 100% 100%
 

Contact

Contact 

Tel: 085 8772582
info@deukencentrum.nl
www.deukencentrum.nl

}

Openingstijden
ma. t/m vrij. 08:00 – 18:00 uur
za. op afspraak
zo. gesloten

× Hoe kan ik je helpen?